Referanser

 

Referanser


Vi hadde med oss doula Marina Øksby under fødselen av vårt første barn, og det har vi ikke angret ett sekund på. I forkant av fødselen var Marina tilgjengelig for spørsmål og bekymringer vi hadde, og vi hadde noen fine møter med henne i forkant hvor vi gikk gjennom forskjellige metoder for avslapning og teknikker for selve fødselen. Vi følte vi ble godt kjent med henne og hennes metoder i forkant av fødselen, og kjente oss dermed trygge på at hun kom til å være en god støtte for oss under fødselen. I etterkant kan vi med trygghet si at vi hadde en flott opplevelse under fødselen, mye takket være Marinas ekspertise og hjelp. Marina er en veldig omsorgsfull person som vi absolutt kan anbefale som doula.

-

Beeing a foreigner in Oslo with our family far away is not easy when you are pregnant. When we engaged Marina as our Doula, my pregnancy and birth experience changed to something very beautiful. So I really would recommend any pregnant, even if your family is close, to use Marina as your Doula. The birth experience was great and it is easy to underestimate the challenges during the maternity period, where Marina even where supporting our day to day needs, cooked healthy and great food for us as well as taking care of our older daughter, practical issues, real blessing and almost as having my own mother in house.

-

Fra det øyeblikket jeg kom inn på Marinas rom kjente jeg varmen og omsorgen fra henne. Som en blivende alenemor kjente jeg meg litt alene, og det da å ha med Marina på min fødsel gjorde akkurat den fødselsopplevelsen så fin som jeg hadde ønsket. Etter fødselen kom hun hjem til meg og laget god mat som gav meg energi til min mammarolle, en fantastisk luksus jeg aldri vil glemme. Jeg er overbevist om at hennes erfaring gjorde noe med min opplevelse i det å bli mamma. Jeg er henne evig takknemlig.

-

Jeg kom til Marina for svangerskapsmassasje. Det var en veldig behagelig opplevelse og hun lærte meg mange fine avslappningsøvelser og pusteøvelser som jeg brukte under fødselen. Jeg har aldri opplevet en slik massasje før og det var sååå nydelig. Jeg kjente babyen sparke og jeg følte at vi var i ett. Jeg sov som et barn den natten, den første gode natt på lenge. Det å ha henne med oss ved vår side gjorde at mannen min og jeg følte oss veldig trygge, og vi er enige om at fødselen ikke hadde vært den samme uten Marina.

-

Vi er så glade for at vi fikk Marina inn i vårt liv da vi skulle ha vårt andre barn. Etter en tøff og lang fødsel med førstemann bestemte vi oss for å ha med Marina som vår doula. Hun hadde et forberedende fødselskurs med oss hvor vi lærte mye om hvordan vi skulle møte fødselen med et åpent sinn og hvor viktig og stor betydning pusten har som smertelindring. Vi gikk igjennom forskjellige fødestillinger og min samboer følte at han lærte mye om hvordan han kunne støtte meg. Marina hadde en helt spesiell ro og glede og omsorg for oss begge under fødselen, og jordmoren vår sa at vi hadde vært heldige som hadde med oss Marina. Hun gjorde vår andre fødsel til et fantastisk opplevelse og minne, og vi er så glade for at vi fant akkurat henne!!

 


la det største øyeblikket i livet ditt bli magisk ved bruk av en doula